Állítólag elkapták a romagyilkosokat. Dicséretes.. Most már akár arra is koncentrálhatnának, hogy a roma gyilkosok is meglegyenek.. Egytől-egyig. (Négyjegyű szám.) Akkor talán nem lenne több romagyilkos.. (Egyjegyű szám.)

   A sünöztetésre felajánlás apropója a média kiérdemesült munka(?)társai által kezdetben csak sertésinfluenzának elnevezett - Mexikóban fejét felütő - kór, (már 49-en haltak bele) amit hasonlóan a madárinfluenzához, (ismét) hiszterikus módon próbálnak eladni világszerte az embereknek. Amit sokan a valahol valós veszély ellenére, éppen a stresszbeszámolók (már 100-an meghaltak) félretájékoztatása miatt nem kezelnek a helyén. Nem mintha a média célja az lenne, hogy objektíven, tényszerűen tájékoztassanak. Nem. Nézettség, (felületes) olvasottság (már 130-an meghaltak és több százan betegek) ami számít; abból összejön annyi pénz, hogy a felsővezetés nagyon jól, a kulimunkát végző (minél ostobább annál jobb) média"szakemberek" mérsékelten-sehogy ki vannak fizetve az adott hónapra, a havi(baj)szenzációnak köszönhetően. ("Többezren" betegek!)

   A hysteria-history-t (csak rövidtávú és honi - kertévés visszaemlékezéssel) áttekintve, volt itt már: kalocsai laktanyás "agyvelőgyulladás"(!), Kreutzfeld-Jacob "megbetegedés" (a visszatérő hálás téma ugye.. kergemarha-kór), természeti katasztrófa-bejelentés tromfolva a másik, "kevésbé tájékozott" (későn ébredő haszonleső) médium állításaira (félnek az emberek), aflatoxinos tengerentúli (egy kis víz minimum elválasztja tőlünk a sok betörni készülő nyavalyát..) paprika (magyarán: penészes paprika - ezért voltak oda annyira..), (Egy 23 éves texasi diák az első halálos áldozata a.. - profitline.hu) dioxinos élelmiszer, német döghús,  mérsékelten (de) ciánszennyezett hal (amiből a magyarországi egy főre eső éves halfogyasztás sokszorosát kellett volna megenni egy étkezéskor ahhoz, hogy ártson), SARS, világjárványos madárinfluenzaguar-gumi, és ismét(!): ma-dár-influenzás és Kovács KOKO István sem érzi jól magát.. Ez csak pár az elmúlt évek terméséből.. (Honi kertévék két kezdeti éllovasa - mindkettő alaposan over dosed.. - RTL Klub és TV2. Igazán sok köszönnivalónk van már nekik, nemde?) Gyakorlatilag nincs olyan esemény, amiből világszörnyűséges témát ne kerekítenének. Bután, ostobán, szakmaiatlanul. Gyanús, hogy néhol lefizetettségük okán. Most meg tüsszögnek a disznók.. Sertésinfluenza mondták, pedig NEM IS AZ. Azaz mostanra már "új"influenza (extravaganza).. A baromfiágazat most kárörvendene, ha nem tapasztalta volna, hogy mekkora szívás, mikor a beharangozott világvége elmarad, és csak az ostabaság révén okozott kár nő jobban a kertévék gyorsan visszahanyatló nézettségnél.. (A madárinfluenzából, nem azért nem lett világjárvány, mert gyors, szakszerű óvintézkedéseket tettek. Nem; ha valóban veszély volt; nem rajtuk vagy rajtunk múlt a szörnyű vég bekövetkezése (pro és contra).. - Belegondolt vajon néhány nagyokos (legalább) utólag, hogy madárinfluenza örvén a csirkeendlösunghoz az ország minden szegletéből (általában) egy helyre csődítették a "szakembereket"? Majd vigyáznak alapon, mi? :-) Szertevinni az országba az össze-vissza szervezett dzsembori után a "már majdnem halálos" madárinfluenzát "mókás" lett volna.. Viszont a Süth Attila fölé milyen szép madaras-logós esőernyőt tudtak tartani, mikor haláltmegvető bátorsággal megszólalt "terepen"!) Miért van az az érzésem, hogy ez az influenza sem 7 napig/1 hétig fog tartani, hanem csak 3 napig? ...

(Egy 22 hónapos texasi csecsemő az első halálos áldozata a.. - frisshirek.hu) - A hírforrás a swine flu esetében is nyilván a gaz(da) nácinak kikiáltott "kucuinfo.hu" lehetett, de onnan úgyis csak az alaphíreket veszik át, hogy aztán drámát csináljanak belőle politikai megrendelésre, a saját és kifizetőik szájaíze szerint. Undorító az egész. Úgy, ahogy van. SÜNt nekik! Sokat..

Tehát: Mit érdemel az a SÜNös? ...

 

 

Elsün

Címkék: hamarosün

2009.04.01. 08:18

Kedves jövendőbeli SÜNözők!

 

   Azt hiszem nagyon kifejteni a SÜN témát nem kell. Akinek mégis, az hamar itt, a sünészeten találhatja magát, lábát a kengyelbe emelve.. :-) Mostanában jobban beindult a sünkívánás /na nem úgy.. akinek a sün vagy sünök (te jó ég!) kívánása megfordult a fejében, legyen olyan kedves és küldje  már el a a jeles eseményről (öejj) készült homevideo-t a fogsunder.blog.hu+suntkivantamvallalom@gmail.com vagy a fogsunder.blog.hu+sunbaszasomkuriozum@gmail.com e-mail címek valamelyikére! előre is köszönjük!/ (köszönhetően az aktuálpolitikai és a részben ebből fakadó válságosdi miatt), de tudni kell, hogy nem annyira újdonság ez. Aki elég régóta netezik, annak sokminden "voltmár". Volt egy időben például faszkorbácsozás is, de az már az újabb "generáció(k)nak" is unalmas; eljárt felette az idő. Minden bizonnyal így lesz ez a sünözéssel is, ha kiöregednek a sünözők. Végül használhatatlanná lesz koptatva, avagy mély, majdan megérdemelt feledésbe borul. Addig viszont: fogsunder.blog.hu :-)

   Megjegyezném, hogy: sunrise, sunset és faszkorbacs bloghusok szégyelljék magukat, valamint +1 SÜN fejenként. Utóbbinak, mert a tapasztaltnál azért többet érhetne a kirakott blog (és nem is Subbás találmány -> igazából a múlt ködébe vész - direkt fogalmazok így; én a hazai net egy hasonló, de mindenképpen korábbi szegmensén láttam - vannak átfedések is a különböző oldalak között, és nyilván nem látogat mindenki mindent - meg aztán olyan korban szocializálódtam, ahol hónapokat-éveket kellett várni a Magyar Posta tárcsázós piros telefonjára, amivel semmilyen elnököt nem lehetett felhívni, tehát nem tudom mi volt a hazai netkezdetnél; csak sejtéseim vannak..). Az első kettőnek pedig azért, mert a jelenlegi a harmadik oldalnév ami eszembe jutott; így kissé elkeserítőnek hatott számomra, hogy ha az említettekről le is késtem, az első bejegyzést a "sajátblogba" én készítem. Frissüljetek! Vagy ne.

   Nem én mondom meg. Ahogy azt sem ki kapjon sünt. (Bár hajlok arra, hogy magamnak is kiosszak azért rögtön egyet, mert a sünblog-koncepció csak fejben létezik, pedig elég régóta érlelődik; régebb óta, hogy megint előkerült a sünözés; ezt persze az hiszi el aki akarja. A blog létezése szempontjából immár lényegtelen, hogy így volt-e.) Majd ti, akik erre jártok kisünözni magatokat, TI eldöntitek ki érdemel sünt.

   Az oldallal kapcsolatos javaslatokat várom a fogsunder.blog.hu+javaslatok@gmail.com címre. A sünözésre-sünöztetésre alkalmas személyek megjelölését is szívesen fogadom ugyanitt, amennyiben a kommentbox kereteit szűknek éreznék az egyelőre csak idetévedő látogatók.

 

Minden jót!

fogsündér

süti beállítások módosítása