Elsün

Címkék: hamarosün

2009.04.01. 08:18

Kedves jövendőbeli SÜNözők!

 

   Azt hiszem nagyon kifejteni a SÜN témát nem kell. Akinek mégis, az hamar itt, a sünészeten találhatja magát, lábát a kengyelbe emelve.. :-) Mostanában jobban beindult a sünkívánás /na nem úgy.. akinek a sün vagy sünök (te jó ég!) kívánása megfordult a fejében, legyen olyan kedves és küldje  már el a a jeles eseményről (öejj) készült homevideo-t a fogsunder.blog.hu+suntkivantamvallalom@gmail.com vagy a fogsunder.blog.hu+sunbaszasomkuriozum@gmail.com e-mail címek valamelyikére! előre is köszönjük!/ (köszönhetően az aktuálpolitikai és a részben ebből fakadó válságosdi miatt), de tudni kell, hogy nem annyira újdonság ez. Aki elég régóta netezik, annak sokminden "voltmár". Volt egy időben például faszkorbácsozás is, de az már az újabb "generáció(k)nak" is unalmas; eljárt felette az idő. Minden bizonnyal így lesz ez a sünözéssel is, ha kiöregednek a sünözők. Végül használhatatlanná lesz koptatva, avagy mély, majdan megérdemelt feledésbe borul. Addig viszont: fogsunder.blog.hu :-)

   Megjegyezném, hogy: sunrise, sunset és faszkorbacs bloghusok szégyelljék magukat, valamint +1 SÜN fejenként. Utóbbinak, mert a tapasztaltnál azért többet érhetne a kirakott blog (és nem is Subbás találmány -> igazából a múlt ködébe vész - direkt fogalmazok így; én a hazai net egy hasonló, de mindenképpen korábbi szegmensén láttam - vannak átfedések is a különböző oldalak között, és nyilván nem látogat mindenki mindent - meg aztán olyan korban szocializálódtam, ahol hónapokat-éveket kellett várni a Magyar Posta tárcsázós piros telefonjára, amivel semmilyen elnököt nem lehetett felhívni, tehát nem tudom mi volt a hazai netkezdetnél; csak sejtéseim vannak..). Az első kettőnek pedig azért, mert a jelenlegi a harmadik oldalnév ami eszembe jutott; így kissé elkeserítőnek hatott számomra, hogy ha az említettekről le is késtem, az első bejegyzést a "sajátblogba" én készítem. Frissüljetek! Vagy ne.

   Nem én mondom meg. Ahogy azt sem ki kapjon sünt. (Bár hajlok arra, hogy magamnak is kiosszak azért rögtön egyet, mert a sünblog-koncepció csak fejben létezik, pedig elég régóta érlelődik; régebb óta, hogy megint előkerült a sünözés; ezt persze az hiszi el aki akarja. A blog létezése szempontjából immár lényegtelen, hogy így volt-e.) Majd ti, akik erre jártok kisünözni magatokat, TI eldöntitek ki érdemel sünt.

   Az oldallal kapcsolatos javaslatokat várom a fogsunder.blog.hu+javaslatok@gmail.com címre. A sünözésre-sünöztetésre alkalmas személyek megjelölését is szívesen fogadom ugyanitt, amennyiben a kommentbox kereteit szűknek éreznék az egyelőre csak idetévedő látogatók.

 

Minden jót!

fogsündér

A bejegyzés trackback címe:

https://fogsunder.blog.hu/api/trackback/id/tr501039153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyaroknyulai · http://magyaroknyulai.blog.hu 2009.04.08. 22:23:00

Sün az MTV Híradóban:
www.youtube.com/watch?v=ePQ1DYqWltM
Nyúl a Hiradóban már feltünt médiahacker Sün keresésére indul:
www.youtube.com/watch?v=ePQ1DYqWltM

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2009.05.01. 08:19:14

:-) Viszont láttam a Házon Kívül adását "SÜN" témában. A felszín kapargatása volt. "Ezért is" lett a második bejegyzés a médiának szentelve.

Frucsasz 2010.01.08. 20:48:13

a sunews.blog.hu-ról hallottál már? :) A téma ott is vmi ilyesmi. Azért kár, hogy abbahagytad, engem érdekelt volna.

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2010.05.01. 09:43:32

mostantól hallottam. ;-)

túl sok a közélet, túl sok a(z elferdített értelmezésű) sün, túl sok a blog.

manapság.

talán a jövőben - mikor ráadásul lesz kedvem és időm - megvalósítani; ez a blog is lesz és nem volt (vagy nem-"nemvan" lesz, ahogy még nem volt).

köszi a hozzászolást; és részemről is kár ha abbahagytad. ;-)
süti beállítások módosítása